вівторок, 28 вересня 2010 17:31

Дикань заробить 30 тисяч доларів за перемогу над "Жиліною"

Дикань заробить 30 тисяч доларів за перемогу над "Жиліною"
Напередодні матчу "Спартак" - "Жиліна" футболістам червоно-білих оголосили про преміальні за перемогу. У разі успіху кожен гравець столичного клубу, який взяв участь в грі, заробить по 30 тисяч доларів, повідомляє Life Sport.

Таким чином, керівництво московської команди вирішило додатково мотивувати гравців перед відповідальним поєдинком, оскільки у разі перемоги спартаківці зроблять хорошу заявку на вихід з групи в наступну стадію Ліги чемпіонів.

"Словацький футбол дуже сильний, збірна цієї країни довела це нещодавно в Москві в матчі проти збірної Росії, - зізнався головний тренер червоно-білих Валерій Карпін. - Тому й наше ставлення до суперника буде відповідне. Нам не можна втрачати очки, оскільки на кін поставлено долю нашої подальшої участі в найпрестижнішому турнірі. Упевнений, що нас чекає боротьба до останньої секунди матчу, і саме на таку гру я налаштовую своїх підопічних".

До речі, і напередодні попереднього матчу в Марселі проти місцевого "Олімпіка" футболістам також були обіцяні хороші преміальні. І тоді цей хід сповна себе виправдав. Спартаківці провели один з найкращих матчів у сезоні і здобули сенсаційну перемогу над одним з найкращих французьких клубів.
За матеріалами Newsru
Зараз ви читаєте новину «Дикань заробить 30 тисяч доларів за перемогу над "Жиліною"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі