пʼятниця, 20 липня 2007 11:21

Діакате сьогодні розірве контракт з "Нансі"

Сьогодні вранці Папе Діакате, 23 роки, повинен розірвати контракт з "Нансі". В результаті конфлікту, що розгорівся, з агентом гравця, Жак Русло зажадав, щоб футболіст повернувся в клуб.

В ніч з середи на четвер події прийняли сприятливіший і мирний характер. Папе Діакате, почекавши якийсь час, подзвонив обом сторонам і заспокоїв їх. З боку клубів бажання укласти операцію зовсім не зникло.

Київ, який вже публічно оголосив про значне підсилення клубу, не хоче давати задній хід. Сенегалець як футболіст повністю влаштовує керівництво команди.

З іншого боку, "Нансі" не може ризикувати, адже повернути гравця в команду після такого різкого погіршення відносин ризиковано, не говорячи вже про втрату майже 5 мільйонів євро. І відновлення переговорів єдиний спосіб досягнення результату, сприятливого як для Франції, так і для України.

Києву і Нансі необхідно виробити новий підхід, щоб задовольнити астрономічні претензії агента (близько 600 тисяч євро), які можна назвати здебільшого незаконними, оскільки вони виходять за межі тарифної сітки, встановленої ФІФА. До світанку в четвер сторони досягли згоди.

Залишилося врегулювати одну-дві формальності. По-перше, розірвання Діакате робочого контракту з "Нансі". Для цього була призначена зустріч о 16 годині в четвер. Проте, гравець повідомив, що він приїде в п"ятницю. Сьогодні вранці в 11 годин, проблема повинна бути вирішена. На понеділок замовлений літак до Києва, повідомляє "Динамоманія".

Зараз ви читаєте новину «Діакате сьогодні розірве контракт з "Нансі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі