вівторок, 13 травня 2008 12:25

Девід Туа 12 липня проведе в Одесі "розминочний" поєдинок

Девід Туа 12 липня проведе в Одесі "розминочний" поєдинок
Стали відомі подробиці великого шоу за участі "зірки" першої величини новозеландського суперважковаговика Девіда Туа, яке пройде 12 липня в Одесі .

Так, вечір боксу за участі новозеландця організовує народний депутат України Микола Лісін. Він кілька років тому створив промоутерську компанію Infox Promotion, а в жовтні 2005 року привіз до Києва Леннокса Люіса. Знаменитого британця запросили як гостя і на цей раз. Залишилося дочекатися підтвердження.

Після братів Кличків, які в 1998 році провели бої в Києві, боксери такого рівня "зірковості" в Україні не боксували. До речі, можна пригадати, що у вересні 2005 року до Одеси занесло самого Майка Тайсона. Але той приїжджав інкогніто, і, "потусувавшись" по приморських клубах і ресторанах, незабаром поїхав до Києва. А ось Туа приїде до одеситів офіційно, його бій в Одесі вже анонсований світовими боксерськими інформресурсами. Суперник Туа поки не визначений, але провідний новозеландський інтернет-сайт stuff.co.nz повідомляє, що це буде боєць не з Топ-50.

Бій в Одесі стане для Девіда розминкою перед поєдинком, запланованим на вересень-жовтень. У ньому Туа зустрінеться з переможцем бою між американцями Крісом Арреолою і Чаззом Уітерспуном 21 червня.

Окрім Туа, в Одесі заявлені бої українського боксера першої важкої ваги Олександра Гурова і ізраїльського суперважковаговика Романа Грінберга. Менеджер Грінберга Роберт Ватерман (обидва проживають в Лондоні) також бере участь в організації вечора в Одесі. Що стосується Гурова, то він повідомив, що вже приступив до підготовки, хоча ім"я його супротивника також поки невідоме.

Сегодня, Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «Девід Туа 12 липня проведе в Одесі "розминочний" поєдинок ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі