Ексклюзиви
неділя, 17 лютого 2008 15:50

Девід та Вікторія Бекхем зіграли друге весілля

Девід та Вікторія Бекхем зіграли друге весілля

Футболіст Девід Бекхем і його дружина Вікторія таємно зіграли друге весілля. Церемонія повторного одруження нерозведеного подружжя відбулася ще 8 березня 2006 року, але парі вдало вдавалося приховувати цей факт упродовж майже двох років.

Захід відбувся в їхньому особняку у Великобританії далеко від теле- і фотокамер. Коло запрошених обмежилося близькими друзями і родичами.

Ініціатором події виступив Девід. Усі приготування трималися в суворому секреті, при чому про них не знала навіть Вікторія. На церемонію вона, нічого не підозрюючи, прилетіла з Мадрида. Девід, опустившись на одне коліно, вдруге поставив дружині кульмінаційне питання, на яке приголомшена Вікторія, не роздумуючи, відповіла "Так".

Свої клятви закохані скріпили новими татуюваннями. До тих, що вже є, подружжя додало фразу латинською "DeIntegro", що в перекладі на російську означає "Все спочатку", а також дату другої церемонії "VIII.V.MMVI".

Наступного дня подружжя відправилося в романтичну подорож до Парижа, де для них був знятий люкс, уставлений квітами. У французькій столиці Девід повів дружину по магазинах, надавши їй можливість самій вибрати весільний подарунок.

Вікторія була украй здивована і рада другому весіллю, а пізніше зізналася близькому другу, що це був один з найщасливіших днів у її житті.

Daily Mirror

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Девід та Вікторія Бекхем зіграли друге весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути