неділя, 10 листопада 2013 17:14

Девід Бекхем майже став лицарем

Девід Бекхем майже став лицарем
Без п'яти хвилин сер Девід Бекхем? Фото: newsru.com

Знаменитий британський футболіст Девід Бекхем номінований на присудження йому титулу лицаря з присвоєнням звання сер, повідомляє Daily Mail.

Королева Великобританії Єлизавета II включила ім'я футболіста до нагородного списку New Year Honours List за спортивні заслуги та активну благодійну діяльність.

Офіційно лицарем Бекхем буде оголошений в кінці листопада. У тому, що зірка футболу стане володарем почесного титулу британська громадськість і журналісти не сумніваються. Разом з тим, чиновники спочатку повинні перевірити, чи сплачує Бекхем всі податки зі свого величезного статку.

Як повідомило джерело газеті The Sun, британське управління з податків та зборів особливо упереджено перевіряє багатих кандидатів на лицарський титул.

Якщо ім'я колишнього капітана збірної Англії з'явиться в списку, він стане ще ближчим до принца Вільяма. З останнім його вже пов'язує тісна дружба.

Зараз ви читаєте новину «Девід Бекхем майже став лицарем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі