понеділок, 14 квітня 2008 19:49

Девіч: чи гратиму за Україну - вирішувати не мені

Гравець "Металіста" Марко Девіч прокоментував останню гру клубу в чемпіонаті України, а також можливість його виступів за збірну України, яка активно обговорюється.

- Марко, вчора була дуже важлива гра для "Металіста", адже днем раніше головний конкурент команди дніпропетровський "Дніпро" програв "Шахтарю", і в разі перемоги харків"яни виходили б на третє місце. Наскільки важко було грати з командою, яка за рівнем гри схожа з вами?

- Безумовно, вчора гра була дуже напружена, якщо подивитися з тієї точки зору, що у нас зараз йде боротьба за бронзові медалі. Радий, що виграли. Приємно, що в цілому команда показала хорошу гру і продемонструвала хороший футбол. Але все одно ми реалізували не всі моменти, які створили. Надалі ми просто зобов"язані їх реалізовувати. Вважаю, що зіграти на виїзді проти такої хорошої команди, як "Металург", і виграти 2-0 - це добре! Не дивлячись на те, що наші команди схожі за стилем гри, все ж таки наші гравці явно сильніші за суперника.

- Тобто, перемогли на класі?

- Можна і так сказати. Досвіду і бажання у нас було явно більше у вчорашньому матчі. Плюс той характер, який ми проявили.

- Зараз ти знаходишся в четвірці бомбардирів, які на один пункт відстають від лідера - Євгенія Селезньова. Боротимешся за головний приз кращого голеадора України?

- Ні. Я всього лише стараюся, щоб команда займала найвищі позиції. А чи стану я кращим бомбардиром або не стану - це покаже час. Подивимося.

- Чи є у тебе бажання виступати за збірну України?

- Я вже відповідав на це питання. Я хочу грати за збірну. А станеться це чи ні - вирішувати не мені.

ФК "Металіст"
Зараз ви читаєте новину «Девіч: чи гратиму за Україну - вирішувати не мені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі