неділя, 02 березня 2008 13:17

Девенпорт виграла 55-й турнір в кар"єрі

Американка Ліндсей Девенпорт виграла тенісний турнір Regions Morgan Keegan Championships, який завершився в Мемфісі. У фіналі вона менш ніж за годину обіграла білоруску Ольгу Говорцову з рахунком 6:2. 6:1. Для Девенпорт, яка в Мемфісі не програла жодного сету, ця перемога стала 55-ою в кар"єрі.

У списку найуспішніших тенісисток в історії Девенпорт зрівнялася з Вірджинією Уейд - обидві ділять сьоме місце. По ходу змагань в Мемфісі Ліндсей лише в першому матчі проти німки Сабін Лісіцкі мала певні проблеми, здобувши перемогу з рахунком 7:5, 6:3.

У чотирьох наступних матчах вона в цілому програла тільки десять геймів і в жодній грі не провела на корті більше години. Варто зазначити, що в червні минулого року Девенпорт народила першу дитину, а вже у вересні повернулася на корт.

З тих пір вона брала участь в шести турнірах і в чотирьох здобула перемоги, в 26 матчах зазнавши лише двох поразок. Після свого повернення на корт Девенпорт піднялася з 234-го місця в світовому рейтингу до 46-го.

"Коли я вирішила повернутися у великий теніс після народження дитини, то не уявляла, що з цього може вийти. Проте зараз я щаслива, тому що знову виграла титул на очах у своїх співвітчизників. Вигравши тут в першому раунді, я відчула впевненість, яка не залишала мене впродовж всього тижня. Впевнена перемога в Мемфісі допоможе мені в майбутніх матчах з тенісистками з Топ-10", - заявила американська спортсменка.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «Девенпорт виграла 55-й турнір в кар"єрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі