четвер, 24 вересня 2020 23:16

"Десна" вдесятьох поступилася "Вольфсбургу" в Лізі Європи

"Десна" вдесятьох поступилася "Вольфсбургу" в Лізі Європи
"Десна" сама вбила інтригу в середині другого тайму. Фото ФК "Десна"

Чернігівська "Десна" поступилася в Німеччині місцевому "Вольфсбургу" в матчі третього раунду Ліги Європи – 0:2.

Український клуб доволі пристойно почав гру, однак проґавив нехитрий розіграш кутового на ближню штангу. Скидка і Гілавагі розстріляв ворота чернігівців вже на 14 хвилині.

Перший тайм ""Десна приглядалася до суперника, який насправді виявився не таким уже грізним. Очевидно, чернігівці відклали рішучий штурм на другу половину гри, але ніхто не міг передбачити, що естонський захисник Тамм повторить учорашній подвиг "фламандця" Романа Безуса. Причому друга картка з'явилася після того, як підопічні Рябоконя замість атаки почали пасувати назад.

Ніхто не міг передбачити, що естонський захисник Тамм повторить учорашній подвиг "фламандця" Романа Безуса

Єдиний шанс "Десни" забити був у перші 15 хвилин другого тайму. Українці пішли вперед і в одній із атак Конопля й Калитвинцев двічі поспіль били з вигідних позицій, але захист і воротар "вовків" стояли стіною. Одного удару головою завдав височенний Будківський, зайвий раз підтвердивши, що йому далеко до Філіппова, який несподівано поїхав грати в бельгійський "Синт-Трейден".

Німці, складалося враження, трохи недооцінили "Десну" й у другому таймі вимушені були грати на повну потужність аби зберегти свої ворота. Шкода, що чернігівцям не вистачило фарту й майстерності аби перевести гру в овертайм.

Загальні враження від "Десни" – приїхали подивитися на німецький клуб. Коли виявили, що грати з "Вольфсбургом" можна, несподівано опинилися в чисельній меншості. Пограти доля не дала. Інтрига вмерла, не встигнувши зародитися. Ну, а другий гол "Вольфсбурга" виглядів як компенсація за пропущені на останніх хвилинах матчу з "Шахтарем" три м'ячі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст Селезньов заговорив українською

Це був перший і поки єдиний матч "Десни" в єврокубках.

Зараз ви читаєте новину «"Десна" вдесятьох поступилася "Вольфсбургу" в Лізі Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі