неділя, 12 липня 2020 21:20

"Десна" та "Шахтар" влаштували гольову перестрілку у Чернігові

"Десна" та "Шахтар" влаштували гольову перестрілку у Чернігові
Манор Соломон записав на свій рахунок гол та асист. Фото: ФК "Шахтар"

У 30 турі "Шахтар" переміг в гостях "Десну" 4:2.

Господарям потрібно було набирати очки для того, щоб залишитися на другому місці. Олександр Рябоконь обрав раціональну побудову гри із кількісним захисником та розрахунком на контратаки.

До середини першого тайму команди виглядали рівно. Але потім протягом двох хвилин "Десна" двічі пропустила, що змусило змінити плани та почати грати на атаку.

Ще у першому таймі господарі повернулися у гру завдяки голу Андрія Гітченка. На початку другого тайму команди обмінялися забитими м'ячами - Майкон повернув різницю до двох м'ячів переваги, але Олександр Філіпов за дві хвилини відквитав один м'яч.

"Десна" не змогла поборотися за очки, бо відразу отримала четвертий м'яч у власні ворота. Максим Імереков порушив правила у своїй штрафні - Алан Патрік впевнено реалізував пенальті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я півзахисника "Шахтаря" привезла в Україну 10 працівників обслуги з Бразилії

"Шахтар" після 30 турів набрав 78 очок та на 20 пунктів випереджає "Динамо". Після поразки "Десна" опустилася на 3 місце пропустивши вперед "Зорю" та "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «"Десна" та "Шахтар" влаштували гольову перестрілку у Чернігові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі