вівторок, 27 березня 2007 10:51

Десайі повертається до "Мілана"

 

Колишній захисник "Мілана" француз Марсель Десайї, 38 років, повернувся в свій клуб, ставши скаутом італійської команди, інформує sport.com.ua.

Уродженець Гани та чемпіон світу у складі збірної Франції виступав за Мілан з 1993 по 1998 роки, а зараз відповідатиме за запрошення в клуб африканських гравців.

- Я працюватиму в Африканському департаменті Мілана. Правда, ми дуже обмежені в діях через іміграційні та візові закони ЄС. Але, думаю, ми зможемо знайти декілька шпаринок, - розповідає Десайі.

- Взагалі ми відмітили, що африканські гравці далеко не відразу проявляють себе в знаменитих європейських клубах, на відміну від тих же бразильців. Це відбувається через те, що африканські ліги не розвинені на належному рівні. Спочатку молодим футболістам треба пограти якийсь час в дрібних клубах, щоб потім засяяти, як Мікаель Ессьєн, Дідьє Дрогба і Самуель Ето"О. Але ми сподіваємося знайти таких гравців, які зможуть розкритися відразу, - відзначив знаменитий у минулому захисник.

До "Мілана" Десайї перейшов в 1993 після того, як виграв Лігу чемпіонів з марсельським "Олімпіком". У фіналі був обіграний саме "Мілан". З італійським суперклубом Десайї виграв Лігу чемпіонів-1994, ставши першим гравцем, який перемагав в цьому турнірі в двох різних клубах. Дворазовий чемпіон Італії (1994, 1996).

У 1998 Десайї перейшов в "Челсі" за 4,6 мільйона фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Десайі повертається до "Мілана"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі