пʼятниця, 25 квітня 2008 17:37

Дерюгіна готова їхати в Пекін навіть у ранзі туриста

Старший тренер збірної України з художньої гімнастики Ірина Дерюгіна поїде Олімпійські ігри в Пекіні, навіть якщо їй не дозволять зробити це в складі офіційної делегації України.

- У Пекіні я все одно буду, навіть якщо і не в складі делегації", - заявила Дерюгіна на сьогоднішній прес-конференції 

У свою чергу президент федерації художньої гімнастики України Віктор Корж заявив про повну підтримку Дерюгіної в українській федерації.

- Ми маємо справу з проявом недемократичності, - відзначив Корж.

Він заявив, що обвинувачення, пред"явлені з боку "FIG " не підкріплені жодним документом. За його словами, "уся ця ситуація створена штучно в зв"язку з Олімпійськими іграми, що наближаються, на яких українська збірна є фаворитом змагань по художній гімнастиці".

Корж заявив, що українська федерація зробить усе від неї залежне, щоб про неправомірність рішення міжнародної федерації довідалося все європейське міжнародне співтовариство.

Він також нагадав, що в 2006 році міжнародна федерація гімнастики на своєму конгресі, присвяченому 125-річчю з дня створення, нагородила Дерюгіну почесною грамотою і включила її в десятку кращих гімнастів усіх часів. Таким чином, підкреслюється непослідовність рішень керівництва міжнародної федерації.

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «Дерюгіна готова їхати в Пекін навіть у ранзі туриста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі