Ексклюзиви
середа, 07 листопада 2007 18:08

Дем"яненко: Лужний встановить порядок в "Динамо" залізною рукою

Екс-тренер "Динамо" Анатолій Дем`яненко відзначив сильні тренерські якості Олега Лужного, який у неділю очолив столичний клуб після хвороби Йожефа Сабо, інформує www.champion.com.ua.

- Лужний може зробити те, що з успіхом удавалося йому під час перебування капітаном "Динамо". А саме - залізною рукою установити в команді дисципліну і надихнути гравців на боротьбу навіть із суперником калібру "Манчестер Юнайтед". Кого - простим російським або українським словом, кого - за допомогою переконання. Важливо при цьому почувати грань між необхідною суворістю і тренерською дипломатією.

Лужний і в моєму штабі, і в Сабо відповідав за дисципліну, стежив, щоб футболісти, особливо молоді, не порушували режим. Він уміє не тільки поставити задачу, але і досягти неухильного її виконання. І це напередодні матчу в Манчестері - головний козир нового головного тренера "Динамо", - резюмував Анатолій Дем`яненко.

Дебют Олега Лужного, який довгі роки був капітаном "Динамо" і збірної України, на посаді головного тренера київського "Динамо" відбудеться сьогодні, 7 листопада. У поєдинку четвертого туру Ліги чемпіонів о 21 годині 45 хвилин за київським часом "Динамо" на виїзді зіграє з "Манчестер Юнайтед".



Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко: Лужний встановить порядок в "Динамо" залізною рукою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути