середа, 11 липня 2007 08:49

Дем"яненко: Гравцям, які вважають себе основними, слід задуматися

Після матчу за Суперкубок України між "Динамо" та "Шахтарем" першим на прес-конференцію прийшов тренер переможців Анатолій Дем"яненко, повідомляє shakhtar.com.

– Головне, що хлопці показали всім, на що вони здатні. У нас прекрасна молодь, це майбутнє київського "Динамо". Звичайно, грою я задоволений. Всі футболісти виконали те, що від них вимагалося. Дуже важливо, щоб вони не зупинялися, а йшли весь час вперед. Ми розраховуємо, що найближчим часом вони поповнять ряди першої команди, - каже Дем"яненко. - До стартової гри чемпіонату залишилося 5 днів. Подивимося кого виставимо на цей матч. Але є над чим задуматися і тренеру, і гравцям, які вважають себе основними. З приводу місця молоді в основі "Динамо"... Це складне питання. В нашій команді потрібно регулярно демонструвати хорошу гру. А молоді властива певна гарячковість і нестабільність. Але головне, що у нас є майбутнє, у чому ми могли переконатися сьогодні.

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко: Гравцям, які вважають себе основними, слід задуматися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі