середа, 25 серпня 2010 10:41

Дем"яненко дебютував у Казахстані з поразки

Дем"яненко дебютував у Казахстані з поразки

Узбецький клуб "Насаф" провів свій перший поєдинок під керівництвом українського фахівця Анатолія Дем"яненка. Дебют вийшов невдалим - "Насаф" програв у гостях 12-й команді першості "Машал" - 0:1.

Удвічі прикро, що команда Дем'яненка по грі не поступалася господарям і на 28-й хвилині не реалізувала пенальті, а вирішальний гол пропустила на 5-й компенсованій хвилині після удару Миколи Риндюка.

Таким чином, "Насаф" зазнав другої поразки в сезоні. Команда Анатолія Дем'яненка займає 3-й рядок у турнірній таблиці з 30 очками, поступаючись лідеру "Бунедкору" на 14 пунктів.

Нагадаємо, з 2005 року Дем'яненко працював головним тренером клубу "Динамо" Київ, з яким розлучився 20 вересня 2007 за обопільною згодою.

4 січня 2008 призначений головним тренером азербайджанського клубу "Нефтчі" Баку, змінивши на цій посаді чеського фахівця Властіміла Петржелу. З 23 серпня 2008 звільнений з поста головного тренера "Нефтчі" за взаємною згодою.

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Дем"яненко дебютував у Казахстані з поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі