Ексклюзиви
вівторок, 18 березня 2008 10:32

Демонтаж ТРЦ "Троїцький" сьогодні не розпочнеться

Демонтаж наземної частини недобудованого торгово-розважального центру "Троїцький" перед Національним спортивним комплексом "Олімпійський" розпочнеться 20 березня. Про це повідомив в. о. голови Київської міської державної адміністрації Анатолій Голубченко.

Раніше Голубченко заявляв, що демонтаж "Троїцького" планується розпочати у вівторок, 18 березня, і завершити за три місяці

У понеділок, 17 березня, Голубченко поінформував, що "на прохання власника ТОВ "Юджин", який зараз перебуває у відрядженні, ми розпочнемо знесення другого поверху недобудованого об"єкту біля НСК "Олімпійський" у четвер, 20 березня. Демонтаж відбуватиметься згідно з планом організаційних робіт, а для здійснення демонтажу першого поверху наразі готується окремий проект знесення".

Він додав, що представники ТОВ "Юджин" наразі знайомляться з земельними ділянками, які міська влада запропонувала як варіант компенсації. Вони вже оглянули ділянку у Оболонському районі столиці, нині розглядається ділянка у Дніпровському районі.

- Головне зараз, щоб Міністерство сім"ї, молоді та спорту України якнайшвидше провело конкурс на реконструкцію НСК "Олімпійський" та визначило його переможця, аби проблема демонтажу недобудованого об"єкту та реконструкція стадіону вирішувалась комплексно, - підкреслив Голубченко.

УЄФА наполягає на неможливості проведення на НСК "Олімпійський" матчів Євро-2012, якщо не буде демонтовано торгово-розважальний центр "Троїцький" перед стадіоном.

6 лютого Кабінет Міністрів підтримав меморандум щодо демонтажу ТРЦ "Троїцький" перед НСК "Олімпійський" до 1 червня цього року.

Раніше планувалося, що демонтаж недобудованого ТРЦ Троїцький біля Олімпійського має розпочатися 1 березня.

"Чемпіон"


Зараз ви читаєте новину «Демонтаж ТРЦ "Троїцький" сьогодні не розпочнеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути