вівторок, 17 червня 2008 10:23

Демидюк переміг у Празі

Демидюк переміг у Празі

Українець Сергій Демидюк та американець Девід Пейн ще перед початком забігу на дистанції 110 метрів з бар"єрами на міжнародних легкоатлетичних змаганнях Memorial Josef Odložil у Празі вважалися фаворитами. Старт дуже вдало взяли чехи Петр Свобода та Ян Чех та британець Скотт Аллан, Сергій їм дещо програв, але по ходу дистанції зміг надолужити втрачене і в черговий раз фінішувати з найкращим особистим результатом сезону - 13.36 секунд. Швидкий біг Демидюка дозволив чехові Петру Свободі не лише показати хороший час і фінішувати другим, але і встановити національний рекорд своєї країни - 13.43 секунди. Девід Пейн був третім (13.47 с).

Ця медаль стала не єдиною у вчорашній вечір у Чехії для української команди. Кирило Масунов на 800-метрівці переміг з найкращим результатом сезону - 1:49.68 хвилин. Віта Стьопіна у стрибках у висоту стала другою (1.89 метрів). Такий результат показали ще три спортсменки, але українка, на відміну від них, брала усі висоти з першої спроби. Результат переможниці Вікторії Клюгіної з Росії високим також назвати складно - 1.92 метри. Також другим, але у штовханні ядра, став Андрій Семенов (19.52 метри). Переможцеві змагань Антону Любославському з Росії він програв 23 сантиметри.

Досить несподівано для багатьох на 200-метрівці наша Юлія Ірхіна фінішувала третьою з найкращим результатом сезону - 23,95 секунд. Перемогла Ізабель ле Руа з ПАР - 23,31 секунди.

У чоловічих стрибках у висоту Андрій Проценко з результатом 2,20 метри став третім. Юрій Кримаренко поступився йому за кількістю спроб і поділив п"яту сходинку з Джеймсом Грейменом.

Наші спортсмени також брали участь і в інших дисциплінах. За крок від нагород зупинилася Тамара Твердоступ . На дистанції 800 метрів вона була четвертою з результатом 2:02.64 хвилини. Анна Рибакова фінішувала на 400-метрівці з бар"єрами сьомою (59.16 секунд).

Не дуже рівно розпочав сезон стрибун з жердиною Денис Юрченко . Змагання у Празі йому не зовсім вдалися. Початкову для себе висоту 5,42 метри він узяв з третьої спроби. Така ж ситуація була і на 5,52 метри. 5,62 Денису вчора не підкорилися і він завершив змагання на шостому місці. Бронзовому призерові Тіму Лобінгеру з Німеччини він програв за кількістю спроб. Виграв змагання також німець Ларс Бьоргерлінг (5,62 м). Його співвітчизник Александер Штрауб програв йому за кількістю спроб і став другим.

Микола Лабовський з особистим рекордом 3:40.49 хвилини фінішував сьомим на дистанції 1500 метрів. Денис Грищук на дистанції 400 метрів з бар"єрами став одинадцятим (53.68 с).

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Демидюк переміг у Празі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі