неділя, 27 травня 2007 12:17

Дементьєва виграла турнір в Стамбулі

Автор: AFP
 

Росіянка Олена Дементьєва, 25 років, виграла свій перший титул в нинішньому сезоні і сьомий в кар"єрі, повідомляє Лента.Ру.

Вона стала переможницею турніру третьої категорії в Стамбулі з призовим фондом 200 тисяч доларів. У фіналі російська тенісистка виграла першу партію у француженки Араван Резаї, а в другій суперниця Дементьєвої відмовилася продовжувати боротьбу через травми ноги.

Підсумковий рахунок матчу 7:6 (7:5), 3:0 на користь росіянки, причому в першому сеті Дементьєвій, що поступилася своєю подачею, довелося постійно відіграватися. Нагадаємо, що по ходу турніру Резаї вибила з боротьби американку Вінус Вільямс і росіянку Марію Шарапову.

- Звичайно, мені шкода, що Араван не змогла закінчити матч. Я рада тому, що виграти перший турнір в році. Не знаю, як складеться для мене "Ролан Гаррос", але сьогодні я просто щаслива, - сказала після гри переможниця.

В півфіналі Дементьєва переграла українку Олену Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Дементьєва виграла турнір в Стамбулі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі