четвер, 18 вересня 2008 17:56

Дель П"єро відкрив секрет перемоги над "Зенітом"

Форвард "Ювентуса" Алессандро Дель П"єро розповів про те, як йому вдалося забити переможний гол у ворота "Зеніту" дальнім ударом зі штрафного в матчі Ліги Чемпіонов (1:0).

За словами нападаючого, перед тим, як завдати удару, він помітив, що воротар пітерської команди В"ячеслав Малофєєв рушив убік, повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com.

Дель П"єро зізнався, що він не був повністю зосереджений на діях Малофєєва, але відмітив, що незадовго до удару голкіпер рушив в правий бік. Лідер "Ювентуса" завдав удару в верхній лівий кут від воротаря, і Малофєєв не зумів виручити свою команду.

Після матчу Малофєєв визнав, що в епізоді з пропущеним голом він допустив помилку. Дель П"єро відзначився на 76-ій хвилині, і в час, що залишився до кінця матчу, "Зеніт" не зумів відігратися. Нападаючий "Ювентуса" заявив також, що пітерський клуб виявився сильним суперником.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Дель П"єро відкрив секрет перемоги над "Зенітом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі