вівторок, 04 вересня 2007 20:28

Дель П"єро став володарем премії Golden Foot

Один з ідолів італійського футболу форвард "Ювентуса" Алессандро Дель П"єро став лауреатом премії Golden Foot в 2007 році, повідомляє Євроспорт.

Капітан "Старої синьйори" став володарем щорічної премії Golden Foot. Цей почесний приз вручається гравцям, що досягли віку 28 років і старше, які добилися визнання й пошани у футбольному світі, а також за свою кар"єру досягли на полі серйозних результатів.

Крім Дель П"єро на отримання нагороди в 2007 році претендували 10 футболістів: Девід Бекхем (Англія, "Лос-Анджелес Гелексі"), Кафу (Бразилія, "Мілан"), Паоло Мальдіні (Італія, "Мілан"), Роберто Карлос (Бразилія, "Фенербахче"), Рауль (Іспанія, "Реал"), Фабіо Каннаваро (Італія, "Реал"), Тьєрі Анрі (Франція, "Барселона"), Райан Гіггз (Уельс, "Манчестер Юнайтед") і Луїш Фігу (Португалія "Інтер").

Італійський форвард став переможцем за підсумками інтернет-голосування - на офіційному сайті Golden Foot за бомбардира проголосувало близько 150 000 чоловік.


Зараз ви читаєте новину «Дель П"єро став володарем премії Golden Foot». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі