пʼятниця, 21 вересня 2007 17:46

Дель Пьєро може стати гравцем "Шахтаря"

Дель Пьєро може стати гравцем "Шахтаря"

Один з кращих нападників світу, легенда туринського "Ювентуса" Алессандро Дель Пьєро, 32 роки, може зовсім скоро одягнути футболку віце-чемпіона України, донецького "Шахтаря".

Про це повідомили відразу декілька італійських інтернет-видань, тому ця інформація не схожа на звичайнісіньку "качку".

У останній час у Алессандро з"явились розбіжності з босами "Ювентуса" з приводу нового контракту. Гравець вимагає продовжити угоду на два роки, тоді як генеральний менеджер "Старої Синьйори" Жан-Клод Блан пропонує зовсім інші умови.

За інформацією італійських ЗМІ , "Шахтар" готовий виконати всі вимоги капітана "Ювентуса", що торкаються і терміну, і фінансової сторони угоди. Наразі, Дель Пьєро отримує 4,5 мільйона євро в рік, а туринці згодні на новий контракт тільки з умовою пониження зарплати. Українська сторона, як мінімум, готова залишити заробіток гравця на колишньому рівні.

Нападник донецького "Шахтаря" Крістіано Лукареллі, який разом з Дель Пьєро виступає в збірній Італії, публічно закликав Алессандро перебратися до України. До речі, зарплатня Лукареллі в "Шахтарі" становить 4 мільйона євро на рік.

- Донецьк це не Барселона, "Шахтар" не "Реал", але жити тут цілком комфортно, країна знаходиться в постійному зростанні, а гроші платять справно, - заявив Луккареллі, сподіваючись та те, що його слова подіють на Дель Пьєро.

До туринського "Ювентуса" Алессандро Дель Пьєро перейшов у 1993 року з "Падови". З 1995 року грає за збірну Італії, у складі якої в 20006 році став чемпіоном світу.








Зараз ви читаєте новину «Дель Пьєро може стати гравцем "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі