субота, 30 серпня 2008 16:52

Де Ла Хойя заплатить $3 млн за кожні 0,5 кг зайвої ваги

Американський боксер Оскар Де Ла Хойя погодився заплатити три мільйони доларів за кожен фунт (450 грамів) зайвої ваги перед боєм з філіппінцем Менні Пакіао. Цей поєдинок пройде в рамках категорії до 66,7 кілограмів. Востаннє Де Ла Хойя виступав в цій вазі сім років тому, повідомляє інтернет-видання "fightnews.com".

Бій Де Ла Хойя - Пакіао відбудеться 6 грудня 2008 року в Лас-Вегасі. Команда філіппінського боксера хвилюється, що американець не зможе вкластися в ліміт ваги до 66,7 кілограмів. Нагадаємо, що Пакіао ніколи не виступав у вазі більше 61,2 кілограмів. Він володіє титулом чемпіона WBC (Усесвітня боксерська рада) у цій категорії.

Де Ла Хойя вже оголосив, що поєдинок з Пакіао, який вважається кращим боксером сучасності, незалежно від ваги, стане для нього останнім в кар"єрі. У минулому американець ставав чемпіоном в шести вагових категоріях, у тому числі і в середній вазі (до 72,6 кілограма).

Зараз ви читаєте новину «Де Ла Хойя заплатить $3 млн за кожні 0,5 кг зайвої ваги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі