вівторок, 19 лютого 2008 10:52

Де Ла Хойа і Форбс підписали офіційний контракт на бій

Екс-чемпіон світу в шести вагових категоріях Оскар Де Ла Хойя, який має намір провести в травні "розігрів" перед вересневим матчем-реваншем з чемпіоном WBC в напівсередній вазі Флойдом Мейвезером-молодшим, нарешті узгодив всі деталі проведення бою проти Стіва Форбса 3 травня цього року.

Повідомлення про те, що саме Форбс стане суперником Де Ла Хойі з"явилися ще в минулому місяці, проте контракт на бій був підписаний лише на днях.

Новину прокоментував сам майбутній суперник "Золотого хлопчика": "Контракт підписаний. Нічого не маю проти Оскара, але 3 травня я прагнутиму тільки перемоги. Коли прозвучить гонг, ви побачите, що я вийшов не для того, щоб просто відбути номер. Це схоже на історію Роккі - один з кращих боксерів сучасності дає такому простому хлопцю як я шанс".

Поєдинок Де Ла Хойі і Форбса, який крім того, що володіє чемпіонським титулом в першій легкій вазі, ще й дійшов до фіналу популярного реаліті-шоу "Претендент", пройде на відкритому футбольному стадіоні в Карсоні, Каліфорнія в рамках проміжної вагової категорії до 150 фунтів (68 кг). Зазначимо, що саме в рамках цієї проміжної вагової категорії Форбс виступав в "Претенденті".

Цікаво, що зараз Форбса тренує Роджер Мейвезер - дядько і тренер Флойда Мейвезера-молодшого, а Де Ла Хойя знов співпрацює з Флойдом Мейвезером-старшим, який знаходиться у вельми напружених стосунках зі своїм сином і братом.

"Думаю, що вся ця ситуація з Мейвезерами додасть інтересу до цього бою, чи не так? - сказав Форбс. - Я провів декілька сотень раундів спарингу з Флойдом молодшим. Я знаю його дуже добре. Думаю, що Оскар сподівається на те, що мої дії в рингу нагадуватимуть дії Флойда, а він пройде мене і отримає свій реванш з Флойдом. Моє завдання полягатиме в тому, щоб цього не сталося. Він думає, що зможе перемогти мене. Я менший за нього, не володію нокаутуючим ударом і вже давно тренуюся з Мейвезерами".

Форбс розуміє, що ніхто не дає йому великих шансів на перемогу в бою з Де Ла Хойею, проте його абсолютно не бентежить ця ситуація, оскільки з самого свого народження він боровся проти несприятливих обставин. Коли він народився, його вага становила всього 2 фунти (0,9 кг), завдяки чому він і отримав прізвисько "Два фунти".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Де Ла Хойа і Форбс підписали офіційний контракт на бій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі