пʼятниця, 26 жовтня 2007 13:28

Давиденко знову звинуватили у здачі матчу

Тенісний арбітр Жан-Пилип Дерк звинуватив четвертую ракетку світу Миколу Давиденко в нечесній грі на турнірі в Санкт-Петербурзі. Після вчорашньої поразки від хорвата Марина Чиліча російський тенісист розповів, що по ходу зустрічі суддя прямо сказав Давиденко, що він здає матч, повідомляє www.lenta.ru.

Росіянин упевнено виграв у Чиліча перший сет (6:1), але потім програв в двох наступних (5:7, 1:6). Давиденко розповів, що коли вони з хорватом мінялися сторонами після чергової помилки росіянина, арбітр подозвал його до себе, запитав, в чому справа, а потім виніс Давиденко попередження і звинуватив його в здачі матчу.

Російський тенісист пояснив перелом в грі з Чилічем своїм поганим фізичним станом. По словах Давиденко, він зовсім не відчував ніг і насилу пересувався по корту. Крім того, спортсмена турбує травма ліктя правої руки, і він має намір затриматися в Санкт-Петербурзі, щоб пройти медичне обстеження.

- Хоча, судячи по останньому матчу, зайнятися потрібно головою, - додав тенісист.

Що стосується звинувачень в здачі матчів, то на початку серпня цього року з Давиденко вже трапилася неприємна історія, коли букмекери розповіли про дивні ставки на один з матчів росіянина. На турнірі в польському Сопоте Давиденко через травму відмовився завершити гру з аргентинцем Мартіном Вассальо Аргуельо. Пізніше з"ясувалося, що по ходу зустрічі на перемогу південноамериканця були зроблені крупні ставки.

Ця історія викликала великий резонанс в пресі, а багато тенісистів після цього розповіли про відомі ним випадки нечесної гри.
Зараз ви читаєте новину «Давиденко знову звинуватили у здачі матчу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі