четвер, 21 лютого 2008 19:29

Давиденко взяв собі в адвокати Федерера

Давиденко взяв собі в адвокати Федерера

Микола Давиденко, відносно якого АТР веде розслідування по скандалу зі ставками, подякував першу ракетку світу Роджера Федерера за слова підтримки. Швейцарець на цьому тижні побував у Росії, у Санкт-Петербурзі отримав приз кращому спортсменові року за версією Laureus World Sports Awards і виразив упевненість, що росіянин ні в чому не винен.

- Роджер підтримує мене в цій справі з самого початку, за що я йому вдячний, - сказав в інтерв"ю Reuters Давиденко. - Федерер давно мене знає, знає він і про те, що я завжди прагну показувати свій кращий теніс. Я отримав підтримку від багатьох гравців. Але якщо тебе підтримує перша ракетка, тобі більше нічого не потрібно.

Давиденко висловив надію, що за допомогою Федерера він зможе довести тенісному світу свою невинність.

- Його слова вплинуть на позицію АТР, чиновники можуть швидше провести своє розслідування і нарешті його закрити, - відмітив росіянин, який потрапив під підозру після поразки на турнірі в Польщі влітку минулого року.

"Спорт-Експрес"

Зараз ви читаєте новину «Давиденко взяв собі в адвокати Федерера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі