вівторок, 13 листопада 2007 17:25

Давиденко виграв суд у АТР

Четверта ракетка світу Микола Давиденко виграв апеляцію проти АТР, яка оштрафувала росіянина на $2000 за недостатню самовіддачу в матчі проти Маріна Чіліча на турнірі в Санкт-Петербурзі, повідомляє газета "24".

"Після уважного перегляду відеозапису гри ми вирішили, що необхідно задовольнити апеляцію Давиденко і зняти з нього штраф у розмірі двох тисяч доларів", - оголосив виконавчий віце-президент АТР Гейл Девід Бредшоу.

Проте розслідування іншого неприємного інциденту за участю Давиденко продовжується. Серпневий поєдинок Миколи з аргентинцем Мартіном Вассальо Аргуельо, що проходив на форумі в польському Сопоті, викликав питання у крупної букмекерської контори, яка зняла гру з своєї лінії. Протягом матчу на південноамериканця ставилися значні суми навіть не дивлячись на те, що росіянин узяв першу партію - 6:1.

У третьому сеті Микола знявся через травму. З тих пір декілька гравців, що не належать до еліти світового тенісу, заявляли про спроби підкупу.

Сам росіянин пояснює періодичні провали втомою. Давиденко в останні два сезони провів величезну кількість турнірів, і наступного року планує виступати рідше.

Зараз ви читаєте новину «Давиденко виграв суд у АТР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі