понеділок, 07 квітня 2008 16:36

Давиденко може пропустити чвертьфінал Кубка Девіса

Микола Давиденко може не зіграти за збірну Росії у матчі 1/4 фіналу Кубка Девіса проти Чехії. Про це в понеділок в інтерв"ю РІА "Новини" повідомляв капітан російської команди Шаміль Тарпіщев, який відзначив, що все залежатиме від того, як швидко тенісист зможе відновитися. Напередодні перша ракетка збірної Росії виграв турнір серії "Мастерс" у Маямі. За словами капітана росіян, важливу роль грає і перехід з харда, який був постелений у Маямі, на ґрунт, який поклали в "Лужниках".

Що стосується решти членів збірної Росії, то Тарпіщев повідомив, що з суботи тренуються Марат Сафін і Дмитро Турсунов, з неділі - Михайло Южний.

- Сьогодні приступив до тренувань Андрєєв, хоча вже вчора він займався на тренажерах. Що стосується фізичного стану, то всі здорові. Сафін тренується абсолютно нормально, для себе дуже пристойно, - відмітив капітан російської команди.

Зараз ви читаєте новину «Давиденко може пропустити чвертьфінал Кубка Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі