субота, 24 березня 2007 15:48

Давід Наварро сподівається на пом"якшення терміну дискваліфікації

Захисник "Валенсії" Давід Наварро, 26 років, сподівається, що його щире розкаяння по приводу всім відомого інциденту після матчу Ліги чемпіонів з міланським "Інтером" переконає УЄФА зменшити семимісячний термін дискваліфікації, повідомляє sport.com.ua.

За те, що Наварро після свистка вибіг на полі і розбив ніс футболісту "Інтера" Ніколасу Бурдіссо, спочатку його відлучили на сім місяців тільки від єврокубкових матчів, а потім взагалі від всіх офіційних ігор.

- Моє розкаяння і жаль з приводу того, що трапилося повинно стати основою апеляції, тому що воно щире і відображає те, що я дійсно відчуваю. Я не агресивна людина. Це покарання надмірне і, я сподіваюся, ми зможемо успішно його оскаржити. Для мене і моєї сім"ї це дуже непростий період, але зараз не час здаватися, тому що це нічого не вирішить. Моя совість чиста після того, як я публічно приніс вибачення за те, що трапилося, - заявив Наварро.

Давід Наварро, а також решта оштрафованих гравців постануть перед апеляційним комітетом УЄФА в середу.

Зараз ви читаєте новину «Давід Наварро сподівається на пом"якшення терміну дискваліфікації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі