неділя, 03 серпня 2008 12:26

Дарчінян нокаутував Кіріллова в поєдинку за чемпіонський титул

Вік (Вахтанг) Дарчінян нокаутував російського боксера Дмитра Кіріллова і завоював чемпіонський пояс за версією IBF у ваговій категорії до 52,2 кг.

Поєдинок між представником Австралії і росіянином відбувся в суботу в місті Такома поблизу Сіетлу (США). З самого початку поєдинку перевагою оволодів Дарчінян, який частіше і сильніше потрапляв в суперника. Нарешті, в п"ятому раунді він двічі послав Кіріллова на підлогу, після чого рефері зупинив бій. Цікаво, що перед боєм Дарчінян впевнено заявив, що обов"язково відправить росіянина в нокаут.

Тепер в послужному списку Кіріллова 29 перемог, 3 поразки і одна нічия при 9 нокаутах. Він завоював чемпіонський титул IBF, перемігши в жовтні минулого року в Москві американця Хосе Наварро. У лютому цього року росіянин завершив внічию поєдинок з мексиканцем Сесіліо Сантосом і зберіг титул.

Екс-чемпіон світу в найлегшій ваговій категорії Дарчінян, який народився у Вірменії, а зараз представляє Австралію, отримав 30-у перемогу в 32 боях на професійному рингу, при цьому 24 рази він завершував бої на свою користь нокаутами.

Євроспорт

Зараз ви читаєте новину «Дарчінян нокаутував Кіріллова в поєдинку за чемпіонський титул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі