вівторок, 27 серпня 2013 15:49

Данські вболівальники після футбольного матчу зайнялися сексом прямо на полі

У неділю в матчі четвертого туру чемпіонату Данії з футболу між командами "Брондбю" і "Рандерс" було зафіксовано безгольову нічию.

Але поєдинок запам'ятався не тільки і навіть не стільки цим. Після фінального свистка, коли глядачі вже залишали трибуни, хлопець і дівчина вибралися на поле стадіону і, скинувши з себе одяг, квапливо зайнялися сексом біля центрального кола.

Про інцидент повідомив співробітник прес-служби "Брондбю" Міккель Давідсен. Відповідний знімок він опублікував у своєму мікроблозі Twitter.

 

Завершити розпочате парочці завадила охорона стадіону, яка спрацювала досить оперативно і вигнала порушників з арени.

Зазначимо, що це далеко не перший подібний випадок в історії футболу. Наприклад, раніше це приходило в голову хорватській співачці і моделі Playboy Нівес Цельсіус. Остання відсвяткувала історичну перемогу хорватів над англійцями у відбірковому циклі Євро-2008 сексом з чоловіком у центральному колі стадіону "Максимір" у Загребі.

Зараз ви читаєте новину «Данські вболівальники після футбольного матчу зайнялися сексом прямо на полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі