вівторок, 30 вересня 2008 12:03

Данні згоден на нічию з "Реалом"

Провідний півзахисник пітерського "Зеніту" Данні сказав, що нічия в матчі Ліги чемпіонів з "Реалом" стане для його команди гарним результатом. При цьому Данні пообіцяв, що "Зеніт" гратиме на перемогу, і відзначив, що у чемпіонів Росії є шанси взяти три очки в матчі з мадридцями, пише іспанська газета "Marca".

За словами футболіста "Зеніту", щоб перемогти "Реал", його команді необхідно мати перевагу у володінні м"ячем і проводити швидкі атаки з використанням флангів. Данні вважає, що у гравців іспанського клубу можуть виникнути труднощі, якщо їм доведеться грати без м"яча.

Данні підкреслив, що склад "Реалу", на його думку, є кращим у світі. За словами португальського півзахисника, мадридський клуб значно сильніший за "Ювентус", якому "Зеніт" поступився два тижні тому в Туріні (0:1).

Матч другого туру групового етапу Ліги чемпіонів "Зеніт" - "Реал" відбудеться 30 вересня в Санкт-Петербурзі та почнеться о 20:30 за московським часом. Транслюватиме гру канал "Спорт". У першому турі "Реал" вдома переміг білоруський БАТЕ (2:0).

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Данні згоден на нічию з "Реалом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі