понеділок, 11 червня 2007 16:17

Данія протестує проти рішення УЄФА

 

Данська футбольна асоціація подала апеляцію на рішення контрольно-дисциплінарного комітету УЄФА з приводу інциденту, який стався 2 червня в Копенгагені в кінцівці відбіркового матчу Євро-2008 між збірними Данії і Швеції, повідомляє www.football.ua.

Німецький рефері Херберт Фандель показав червону картку гравцеві збірної Данії Крістіану Поульсену і призначив пенальті у ворота данців, після чого на полі вибіг уболівальник і спробував ударити арбітра по обличчю. Фандель перервав зустріч за декілька хвилин до кінця доданого часу за рахунку 3:3.

В п"ятницю, 8 червня, УЄФА присудив збірній Швеції технічну перемогу і оштрафував Данську футбольну асоціацію на 100 тисяч швейцарських франків (61 тисяча євро). Крім того, найближчі чотири домашні матчі кваліфікації Євро-2008 збірна Данії проведе на відстані не ближче ніж 250 кілометрів від Копенгагена. Це поєдинки з Ліхтенштейном (12 вересня), Іспанією (13 жовтня), Латвією (17 жовтня) і Ісландією (21 листопада). Зустріч з командою Ліхтенштейну пройде при порожніх трибунах.


Зараз ви читаєте новину «Данія протестує проти рішення УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі