четвер, 31 травня 2007 14:22

Даніель Алвеш готовий піти з "Севільї"

 

"Реал", "Барселона", "Ліверпуль" та "Мілан" приготувалися до активних дій після того, як агент бразильця Даніеля Алвеша заявив про те, що його клієнт з великою вірогідністю може покинути "Севілью", повідомляє football.ua з посиланням на SkySports

Хосе Родрігес, агент гравця, заявив, що зараз самий час його підопічному вийти на якісно новий рівень. Агент вважає, що Даніелю потрібно покинути клуб саме зараз, оскільки вигідно це буде в першу чергу нинішньому клубу гравця - "Севільї".

- Потрібно реально дивитися на ситуацію - кращі гравці повинні грати у великих клубах. Я не хочу применшувати гідність "Севільї", але вона об"єктивно поступається деяким європейським командам як в економічному, так і в ігровому плані.

- Зараз саме час для того, щоб Даніель покинув клуб. Дель Нідо (президент "Севільї" - ГПУ) вже сказав, що незамінних гравців в його команді немає, - заявив агент гравця Хосе Родрігес в інтерв"ю Punto Radio.

Зараз Даніелю Алвешу 24 роки. У "Севілью" він прийшов в 2002 році, а минулого року вперше був закликаний під прапори національної збірної Бразилії.

Зараз ви читаєте новину «Даніель Алвеш готовий піти з "Севільї"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі