середа, 28 травня 2008 18:00

Цзю стане зіркою знаменитого каналу Discovery Channel (ФОТО)
6

Легенда світового боксу Костя Цзю з"явиться на телеканалі Discovery Channel. Одночасно з початком показу програми "Таємниці бойових мистецтв" в ефірі всесвітньо відомого телеканалу демонструватимуться промо-ролики, в яких знявся Костя Цзю.

Поглянути на бойові мистецтва через призму особистого досвіду - ця ідея пронизує всю серію промо-роликів за участю Кості Цзю. До ефіру підготовлено близько десятка 15-ти і 30-секундних фільмів, які також побачать глядачі Discovery Channel за кордоном.


Ролики знімалися в Москві в квітні 2008 року. Над фільмами працювала production-компанія Discovery Communications Europe за участю Марії Кедер (Москва) і Goldenbrown Productions (Лондон).

П"ять глядачів Discovery Channel зможуть не тільки подивитися по телевізору, як розкриваються таємниці єдиноборств. Переможці спеціальних конкурсів будуть запрошені до Москви на майстер-клас Кості Цзю.

Sostav.ru 
Зараз ви читаєте новину «Цзю стане зіркою знаменитого каналу Discovery Channel (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі