вівторок, 24 червня 2008 10:57

Цзю стане спаринг-партнером Повєткіна

Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу в першій напівсередній вазі росіянин Костянтин Цзю візьме участь у підготовці важковаговика Олександра Повєткіна до бою з американцем Таурусом Сайксом. 2 липня у підмосковному Чехові Цзю виступить у якості спаринг-партнера Повєткіна під час тренувального поєдинку.

Менеджер Повєткіна Володимир Хрюнов в інтерв"ю РИА Новости відзначив, що одним спільним тренуванням співпраця Цзю з його підопічним не обмежиться. За словами Хрюнова, Цзю проведе з Повєткіним ще декілька занять, щоб поділитися накопиченим в професійному боксі досвідом.

Нинішній тренер Повєткіна Валерій Бєлов працював з Цзю, коли той виступав серед любителів. Примітно, що Цзю під його керівництвом виграв чемпіонат світу, а Повєткін став олімпійським чемпіоном на Іграх-2004 в Афінах.

Бій обов"язкового претендента на чемпіонський титул за версією IBF (Міжнародна боксерська федерація) Олександра Повєткіна і американця Тауруса Сайкса відбудеться 19 липня у Чехові. В разі перемоги восени цього року Повєткін зустрінеться з володарем титулу Володимиром Кличком.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «Цзю стане спаринг-партнером Повєткіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі