вівторок, 16 жовтня 2007 13:52

Цзю написав автобіографічну книгу

Знаменитий російський боксер, колишній абсолютний чемпіон світу Костя Цзю на ринг повертатися, схоже, не збирається. Його більше хвилюють успіхи літературні. У Австралії, де він проживає з сім"єю вже довгий час, Цзю презентував свою нову книгу англійською мовою, написану в співавторстві з журналістом Полом Апхемом під назвою "Something worth fighting for" ("Те, за що варто битися"), повідомляє www.gazeta.ru.

- Книга написана в жанрі автобіографії, складається з 274 сторінок і 81 фотографії. Книга розповідає про 27-річну боксерську кар"єру Кості, а також про останні декілька років його життя без професійного боксу, зокрема, участі в танцювальному шоу і допомозі починаючим боксерам в Росії. Ну і, нарешті, Костя пояснює інтригу, чи вийде він знову на професійний ринг. Минулого тижня Костя почав тур по Австралії і вже презентував книгу в рамках десяти автографсесій і декількох теле- і радіопередач в Ньюкаслі, Брісбені, Сіднеї і Мельбурні. Дати наступних заходів розписані на декілька місяців вперед, - заявили в прес-службі Цзю.

У своєму останньому поєдинку на професійному рингу Костя Цзю 4 червня 2005 року програв в одинадцятому раунді технічним нокаутом англійцеві Рікі Хаттону.

Зараз ви читаєте новину «Цзю написав автобіографічну книгу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі