четвер, 22 лютого 2007 15:52

ЦСКА відмовився наживатися на журналістові

  Василь Уткін
Василь Уткін

Футбольний клуб ЦСКА, який виграв в середу 21 лютого суд проти журналіста телеканалу "НТВ+" Василя Уткіна, не продовжуватиме переслідування популярного спортивного журналіста, повідомляє Лєнта.ру. Як заявив президентЦСКА Євген Гінер, 46 років, армійців цілком задовольнить спростування звинувачень на сторінках газети "Радянський Спорт".

Басманний арбітражний суд Москви зобов"язав Уткіна і "Радянський Спорт" надрукувати спростування статті "Ігри, які ми заслужили" (від 10 листопада 2006 року). В ній, зокрема, говорилося про те, що матч чемпіонату Росії "Ростов" - ЦСКА (1:2) був "договірним" і "сплаченим".

- Позов про компенсацію морального збитку ми подавати не будемо. Ми не збираємося наживатися на Уткіні, - сказав Гінер. Президент ЦСКА підкреслив також, що клуб готовий відновити співпрацю з журналістами "Радянського Спорту", перервану після публікації листопадової статті Василя Уткіна.

В той же час відповідальний секретар газети Олександр Зільберт заявив, що видання має намір подати апеляцію. Сам Уткін так прокоментував рішення суду:
- Я з повагою ставлюся до суду. Але, на мій погляд, пані-суддя все ж таки не до кінця розібралася в специфіці спортивної теми. І ще. Якщо за можливість назвати договірний матч договірним доведеться платити таку ціну, як спростування, то я готовий її платити.


Зараз ви читаєте новину «ЦСКА відмовився наживатися на журналістові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі