Ексклюзиви
пʼятниця, 17 серпня 2007 09:40

ЦСКА підписав талановитого форварда за 4 мільйони

Футбольний клуб ЦСКА (Москва) оголосив про підписання п"ятирічного контракту з 23-річним нападаючим Євгенієм Савіним, що раніше виступав за пермський "Амкар". Він став третім новачком, що поповнив армійський клуб нинішнім літом. За даними uefa.com, сума трансферу склала 4 мільйони євро.

- З одного боку я шалено радий опинитися в такому іменитому клубі. Думаю, виступати в ЦСКА - мрія будь-якого футболіста. З іншої - відчуваю велику відповідальність. Адже потрібно постаратися відразу заявити про себе, - цитує Савіна офіційний сайт армійців. - Зараз чекаю тільки одного: що мій клуб почне вигравати, а я - забивати в його складі голи. Сподіваюся, що з армійським клубом ми завоюємо безліч різних трофеїв, - відзначив футболіст.

З 2006 року Савін грав в прем"єр-лізі за "Амкар". Він швидко заявив про себе, став запрошуватися в молодіжну збірну, у складі якої провів 6 матчів і забив 3 м"ячі. І ось тепер Савін, який цього сезону провів 24 матчі за "Амкар" і провів 5 голів в чемпіонаті та Кубку Росії, буде грати за чемпіонів.


Зараз ви читаєте новину «ЦСКА підписав талановитого форварда за 4 мільйони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути