пʼятниця, 10 жовтня 2008 12:31

ЧС-2010. Борат відмовився співати гімн Казахстану в матчі з Англією

ЧС-2010. Борат відмовився співати гімн Казахстану в матчі з Англією

Британський актор Саша Барон Коен, відомий своїми виступами в образі Бората Сагдієва (вигаданого казахстанського журналіста), відмовився виступати на відбірковому матчі Чемпіонату світу з футболу. Про це пише TheTelegraph. Причина відмови невідома.

З пропозицією заспівати гімн Казахстану в матчі "Англія - Казахстан" (який пройде на лондонському стадіоні Вемблі 11 жовтня), до артиста раніше звернулися користувачі соціальної мережі Facebook.

За інформацією видання, на підтримку цієї ініціативи виступили більше десяти тисяч чоловік. Деякі користувачі також виразили готовність прийти на матч в образі Бората Сагдієва.

Саша Барон Коен раніше заспівав гімн Казахстану на бейсбольному матчі в США. Цей епізод ввійшов до фільму "Борат Сагдієв: культурні дослідження Америки на благо славного народу Казахстану".

Нагадаємо, що влада Казахстану спочатку вкрай негативно відреагувала на сюжети за участю Бората Сагдієва, проте згодом визнали, що цей герой зробив республіці непогану рекламу.

Тим часом в кінці 2007 року Саша Барон Коен оголосив, що більше не має наміру виконувати роль Бората, відзначивши, що розлучення з цим героєм для нього "дуже сумне".

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «ЧС-2010. Борат відмовився співати гімн Казахстану в матчі з Англією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі