субота, 12 березня 2011 16:47

ЧС з біатлону. Свендсен став переможцем мас-старту, Дериземля - 13-ий

ЧС з біатлону. Свендсен став переможцем мас-старту, Дериземля - 13-ий

Еміль Свендсен виграв останню чоловічу дистанцію чемпіонату світу в Ханти-Мансійську. Завершилася приголомшлива за напруженням гонка фінішним протистоянням між норвежцем та Євгеном Устюговим, в якому сильнішим виявився визнаний фінішер Свендсен.

Третім фінішну лінію перетнув Лукас Хофер, який приніс Італії першу і скоріше за все єдину медаль в Хантах.

Крім Устюгова інші росіяни виступили також дуже щільно: у квітковій церемонії взяли участь відразу троє представників збірної господарів чемпіонату. Саме срібний медаліст мас-старту, а також його співвітчизник Андрій Маковєєв, стали двома біатлоністами, що зуміли пройти гонку без штрафних кіл.

Серед українців уже звично на нинішньому чемпіонаті кращим виявився Андрій Дериземля (на фото). Пройшовши гонку з 90%-ю точністю стрільби, Андрій до останнього кілометра претендував на потрапляння до десятки найсильніших, але все ж фінішував 13-м.

Двом Сергія - Семенову і Седнєву - при загалом непоганій стрільбі не вистачило швидкості, що у результаті обернулося 22-м і 25-м місцями відповідно.

У загальному заліку Кубка світу лідерство Бо ніщо не загрожує, і сьогоднішнє четверте місце швидше наблизило його до Великого Кришталевого глобуса, ніж віддалило. Свендсен утвердився на другому місці.

Мартін Фуркад впевнено доповнює трійку призерів даного заліку. Також француз продовжує лідирувати в заліку гонок з масовим стартом, проте його відрив від Свендсена, який йде другим, скоротився до малопомітних десяти очок.

1. Еміль Свендсен (0 +0 +0 +1) 38:42.7

2. Євген Устюгов (0 +0 +0 +0) +5.0

3. Лукас Хофер (0 +0 +0 +1) +14.3

...

13. Андрій Дериземля (0 +1 +0 +1) +1:17.7

22. Сергій Семенов (0 +1 +1 +1) +2:32.9

25. Сергій Седнєв (1 +0 +1 +0) +3:19.8

Зараз ви читаєте новину «ЧС з біатлону. Свендсен став переможцем мас-старту, Дериземля - 13-ий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі