пʼятниця, 09 жовтня 2009 11:51

Чотири українські тенісистки збирають перемоги на турнірах ITF

Чотири українські тенісистки збирають перемоги на турнірах ITF

Українська тенісистка Марія Коритцева вийшла в півфінал великого турніру ITF з призовим фондом 75 000$+h, що проходить в Джунії, Ліван. У чвертьфіналі українка завдала поразки третій ракетці турніру Акгуль Аманмурадовій з Узбекистану: 7-6 6-2.

На жаль, Юліана Федак зачохлила ракетку, поступившись парагвайській тенісистці Росані Де Лос Ріос, посіяній під шостим номером: 1-6 2-6.

Ольга Савчук вийшла у чвертьфінал турніру ITF з призовим фондом 100 000$, що проходить в Токіо, Японія. У другому раунді донеччанка в двох сетах обіграла другу ракетку турніру Аюмі Моріта з Японії: 6-3 6-3.

За вихід в півфінал Ольга позмагається з ще однією представницею країни Сонця, що сходить, - Курумі Нара.

Марина Заневська вийшла у чвертьфінал турніру ITF з призовим фондом 10 000$ в Іспанії. У другому раунді 16-річна одеситка упевнено обіграла Ану Белсунге-Кромпін з Іспанії: 6-4 6-1. Наступною суперницею Марини стане Ірина Рам"ялізон з Франції.

На жаль, Євгенія Криворучко в другому раунді поступилася п"ятій ракетці турніру Дарині Арутюновій з Росії: 5-7 1-6.

Киянка Тетяна Ареф"єва вийшла в чвертьфінал турніру ITF з призовим фондом 25 000$, що проходить в Подгоріці, Чорногорія. У другому раунді у впертій боротьбі українка завдала поразки сербці Доротеї Еріч: 6-7(8) 6-4 7-6(0). За вихід в півфінал Тетяна зіграє з першою ракеткою турніру Сандрою Заглавовою з Чехії.

Sapronov-tennis.org

Зараз ви читаєте новину «Чотири українські тенісистки збирають перемоги на турнірах ITF». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі