четвер, 21 жовтня 2021 23:56

Чому "Зоря" здобула першу перемогу у Лізі конференцій

Чому "Зоря" здобула першу перемогу у Лізі конференцій
Аллах'яр Сайядманеш виступає в Україні другий рік. Фото: ФК "Зоря"

У третьому турі Ліги конференції "Зоря" в гостях перемогла болгарський ЦСКА -1:0.

Що потрібно знати про матч у Софії?

Кадрові проблеми "Зорі". Віктор Скрипник не зміг розраховувати на лідерів команди. Віталій Вернидуб та Єгор Назарина - травмовані, а Владислав Кочергін переведений у дубль.

Перевага ЦСКА. Болгарська команда грала першим номером, а гості діяли через контратаки.

Два різних тайми. У першій половині гри господарі повністю домінували на полі, а команда Скрипника зовсім не атакувала. Після перерви гра вирівнялася. ЦСКА продовжував володіти територіальної перевагою, але гості більше успішно почали вшидко виходити в атаки.

"Зоря" втратила трьох провідних футболістів на матч проти ЦСКА

Супергол Сайядманеша. Іранець забив красивим ударом з кута штрафного майданчика.

Проблеми "Зорі" на другому поверсі. Гості багато програвали верхової боротьби. "Зорі" не вистачало капітана Вернидуба. ЦСКА зробив став на флангові передачі та силовий футбол.

Господарі догравали у меншості. Тібо Вьйону отримав пряму червону картку в кінці матчу. У гравця ЦСКА не витримали нерви.

Раціональний Скрипник. Наставник "Зорі" відмовився від гри першим номером та зіграв прагматично виходячи від кадрових можливостей своєї команди.

"Зорі" пощастило. У першому таймі болгари були близькими до забитого м'яча, а після перерив гостям вдалося забитим красивий гол, де не обійшлося без помилки воротаря.

В іншому матчі групи "Буде-Глімт" знищив "Рому" - 6:1.

У наступному матчі за два тижні "Зоря" буде приймати ЦСКА в Запоріжжі.

У турнірній таблиці лідирує "Буде-Глімт" із сімома очками. У "Роми" - шість пунктів. "Зоря" має три бали та знаходиться на третьому місці.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Зоря" здобула першу перемогу у Лізі конференцій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі