четвер, 03 грудня 2020 00:20

Чому "Ювентус" розгромив "Динамо"

Чому "Ювентус" розгромив "Динамо"
Криштиану Роналду записав на свій рахунок другий гол. Фото: REUTERS

У 5 турі Ліги чемпіонів "Ювентус" вдома розгромив "Динамо" - 3:0. Що потрібно знати про матч?

Андреа Пірло не пожалів "Динамо". Попри те, що "Ювентус" вже гарантував собі вихід із групи, зіграли всі найсильніші футболісти. Господарі підійшли до матчу із всією серйозністю – ніяких експериментів чи недооцінки. Мірча Луческу міг розраховувати на найсильніший склад за винятком травмованого Віталія Буяльського.

"Ювентус" "задушив" "Динамо" пресингом. Підопічні Пірло зустрічали суперника біля його штрафного майданчика, не даючи можливість навіть на своїй половині розігрувати м'яч. Динамівці не завжди справлялися із таким тактичним прийомом від суперника.

Головним героєм матчу став Федеріко К'єза. Форвард "старої синьйори" записав на свій рахунок забитий м'яч та дві голеві передачі. Італійський футболісті повністю виграв свою дуель у Віталія Миколенка.

"Динамо" претендувало на пенальті. Леонардо Бонуччі брудно зіграв проти Беньяміна Вербича за рахунку 1:0, але арбітриня матчу Стефані Фраппар не звернула уваги на епізод.

"Ювентус" зміг натиснути на суперника, що призвело до помилок. Позиційні атаки "Динамо" завершувалися втратами та швидкими контратаками суперника

Найнебезпечнішим у складі "Динамо" був Віктор Циганков. Вінгер киян мав дві хороші нагоди, але так і не зміг переграти Войцеха Щесни.

Георгій Бущан не виручив. Воротар "Динамо" не так часто вступав у гру. В епізодах із пропущеними м'ячами міг зіграти надійніше.

Ключовою стала перевага "Ювентуса" в середині поля. Господарі поля домінували в центрі поля та завдяки цьому повністю контролювали хід матчу. "Ювентус" зміг натиснути на суперника, що призвело до помилок. Позиційні атаки "Динамо" завершувалися втратами та швидкими контратаками суперника.

"Динамо" вистачило майже на годину. У першому таймі підопічні Луческу оборонялися та чекали свого шансу в контратаці. В другій половині гри намагалися домінувати на полі, але швидко пропустили другий м'яч. Після цього гра перетворилася на формальність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Шахтар" переміг "Реал"

Наступний свій матч у Лізі чемпіонів "Динамо" проведе 8 грудня проти "Ферецвароша".

Зараз ви читаєте новину «Чому "Ювентус" розгромив "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі