четвер, 11 липня 2019 16:41

Чому Світоліна програла півфінал Вімблдону

Чому Світоліна програла півфінал Вімблдону
Еліна Світоліна вперше зіграла півфінал Вімблдона, але до вирішального матчу їй пройти не вдалося

Українська тенісистка Еліна Світоліна не зуміла пройти до фінального матчу Вімблдонського турніру. У поєдинку 1/2 фіналу вона поступилася Симоні Халеп із Румунії 1:6, 3:6.

Румунка провела дуже сильний матч. Халеп вела гру. Намагалася вибити Еліну з корту, щоб змусити її дати під форхенд і ним ставила крапку в комбінації. У другому сеті на рівні був і бекхенд Симони. Єдине – припускалася забагато подвійних помилок, але у грі виправляла ці недоліки. Еліні довелося дуже багато бігати. Українка показала, що з "фізикою" у неї все гаразд. Еліна подолала більшу дистанцію, ніж суперниця, але не мала варіантів, щоб переламати гру на свою користь. Суперниці припустилися рівної кількості невимушених помилок – по 16, але за активно виграними м'ячами Халеп переважила більш, ніж вдвічі – 26 проти 10. У ключовий момент другого сету, за рахунку – 3:3, румунка збільшила інтенсивність гри, стала діяти точно та агресивно і цим рознервувала Світоліну настільки, що та стала припускатися помилок у простих ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суперниця Світоліної позбулася розкішних грудей заради кар'єри

Симона Халеп – колишня перша "ракетка" світу, переможниця відкритого чемпіонату Франції-2018 – вперше зіграє у фіналі Вімблдону. Там вона протистоятиме американці Серені Вільямс або чешці Барбарі Стрицовій. Вирішальний поєдинок пройде у суботу, 13 липня.

Зараз ви читаєте новину «Чому Світоліна програла півфінал Вімблдону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі