середа, 08 грудня 2021 00:03

Чому "Шахтар" не зміг перемогти "Шериф"

Чому "Шахтар" не зміг перемогти "Шериф"
Фернандо забив другий гол в ЛЧ. Фото: ФК "Шахтар"

У матчі шостого туру Ліги чемпіонів "Шахтар" не зміг перемогти "Шериф" - 1:1.

Що потрібно знати про гру на НСК "Олімпійський"?

Другий склад від Де Дзербі. Наставник "Шахтар" із твердих гравців основи виставив тільки Додо. Шанс отримали гравці ротації та молоді українські гравці Бондаренко, Корнієнко та Судаков.

Втрати "Шерифа". Юрій Вернидуб залишився без свого бомбардира Якшибоєва, який навіть не прилетів до України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотів багато грошей - "Шахтар" відмовився від Жуніора Мораеса

Домінування "Шахтаря". "Гірники" володіли повною ігровою та територіальною перевагою. Гостя явно не справлялися із високим пресингом від "Шахтаря".

"Гірники" могли закривати питання переможця у першому таймі. Господарі у першій половині гри мали достатньо моментів, щоб вирішити долю матчу.

Красивий пас Кривцова. Центральний захисник "Шахтаря" віддав гольовий пас на Фернандо "черпачком". Оборонця "Шерифа" не були готові до такої передачі.

Спокійний другий тайм. Після перерви швидкості на полі впали. "Шахтар" зменшив тиск, а гості так нічого конструктивного не змогли організувати.

Роберто Де Дзербі виставив другий склад

Слабка гра атаки "Шахтаря". Підопічні Вернидуба дуже слабко появили себе в атаках. За весь матч чемпіон Молдови мав за матч всього декілька напівмоментів.

Гра не рівня Ліги чемпіонів. Обидві команди не мали жодних турнірних завдань. Розкутість пішла на користь "Шахтарю", а от "Шериф" без мотивації виглядав слабко. Швидкість та якість гри була невисокою.

Втрачена перемога. "Шахтар" пропустив вже в доданий до матчу час.

Незакономірна нічия. "Гірники" виглядали переконливіше за суперника, контролювали хід зустрічі та могли додати в потрібний момент. В кінці матчу зовсім розслабилися, за що були покарані.

Нічия не дозволила "Шахтарю" піднятися з останнього місця в групі. Команда Де Дзербі покидає єврокубки, здобувши тільки два очки у шести матчах. "Шериф" фінішував на третьому місці. У іншому матчі "Реал" переміг "Інтер" та виграв групу. Чемпіон Італії посів друге місце.

8 грудня "Динамо" зіграє проти "Бенфіки" в гостях. Початок матчу о 22:00. Звіт про гру читайте на нашому сайті.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Шахтар" не зміг перемогти "Шериф"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі