середа, 20 жовтня 2021 00:28

Чому "Реал" розтрощив "Шахтар"

Чому "Реал" розтрощив "Шахтар"
Вінісіус грає за "Реал" із літа 2018 року. Фото: Getty Images

У матчі третього туру Ліги чемпіонів "Реал" розгромив "Шахтар" - 5:0.

Що потрібно знати про гру на НСК "Олімпійський"?

Кадрові втрати команд. "Реал" не міг розраховувати на Азара та Карвахаля, а "Шахтарю" не могли допомогти Матвієнко та Траоре.

Несподіванка від Де Дзербі. Наставник "Шахтаря" залишив в запасі Степаненка, а місце у воротах зайняв Трубін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" переміг "Реал" у Юнацькій лізі УЄФА

Стартовий натиск "Шахтаря". Перші 30 хв матчу господарі намагалися грати першим номером, позиційно атакувати та високо пресингувати суперника. "Реал" спокійно витримав натиск суперника.

"Реал" виграв середину поля. У першому таймі гості забрали весь простір у суперника, а після перерви вміло контролювала м'яч та шукали вільний простір на чужий половині поля. Модрич та Кроос тримали під контролем всю гру.

Антигерой Кривцов. Капітан "Шахтаря" провалив матч. Забив у власні ворота та був причетний ще мінімум до двох голів. Також слабко відіграв Додо на правому фланзі захисту.

Де Дзербі програв матч Анчелотті тактично

Матч до забитого гола. Після пропущеного м'яча "Шахтар" відверто розвалився.

Не вистачало Степаненка та Траоре. Фернандо загубився в атаці. В центрі поля "Шахтар" дав дуже багато свободи супернику.

Шедевр Вінісіуса. Бразилець зміг обіграти всю оборону "Шахтаря" та переграв Трубіна. Форвард "Реала" записав на свій рахунок дубль.

Тренерська поразка Де Дзербі. "Шахтар" витрати всі сили за перший тайм, а потім просто розвалвися. Карло Анчелотті повністю переграв свого візаві. Закривши всі сильні сторони суперника на натиснувши на слабкі.

В іншому матчі групи "Інтер" переміг "Шериф" - 3:1.

Лідером групи залишається "Шериф" із шістьма очками. "Реал" поступається чемпіону Молодий за очними матчами. У "Інтера" чотири очки, а "Шахтар" має один пункт.

За два тижні "Реал" буде приймати "Шахтар", а "Шериф" зіграє проти "Інтера".

Зараз ви читаєте новину «Чому "Реал" розтрощив "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі