неділя, 17 січня 2021 23:45

Чому "Інтер" переміг "Ювентус"

Чому "Інтер" переміг "Ювентус"
Антоніо Конте переміг свою колишню команду. Фото: REUTERS

У центральному матчі 18-го туру італійської Серії А "Інтер" переміг" Ювентус" - 2:0. Що потрібно знати про гру?

"Ювентус" мав кадрові проблеми. Андреа Пірло не міг розраховувати на частину провідних гравців через травми та коронавірус. Його візаві Антоніо Конте не мав жодних проблем зі складом.

"Інтер" виграв середину поля. Господарі поля нічого не дали створити супернику. Атаки "Ювентуса" не несли ніякої гостроти. Півзахисники "Інтера" повністю контролювали гру. Переважали суперника в пресингу та позиційній атаці. Головним у матчі стала саме перевага "Інтера" в середині поля, де лідером був Артуро Відаль.

Лівий фланг оборони "Ювентуса" провалився. Захисника лінія "Старої Синьйори" виглядав дуже слабко. Але найбільш вразливим місцем був лівий фланг захисту, де Джанлука Фработта не справлявся з опонентами. Саме звідси прийшов перший гол.

Півзахисники "Інтера" повністю контролювали гру. Переважали суперника в пресингу та позиційній атаці

"Ювентус" слабо зіграв в атаці. Кріштіану Роналду та партнери не створили жодних проблем обороні "Інтера". Атаки "Ювентуса" виглядали беззубо та академічно.

"Інтер" здобув заслужену перемогу. Господарі поля повністю переграли "Ювентус" за грою. Рахунок не відображає переваги команди Конте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" удома не зумів обіграти "Манчестер Юнайтед"

"Інтер" набрав 40 пунктів та зрівнявся із лідером "Міланом" за здобутими очками, але команда Стефано Піолі має матч у запасі. "Ювентус" на 5-му місці, відстаючи від лідерів на 7 очок.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Інтер" переміг "Ювентус"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі