вівторок, 15 вересня 2020 23:35

Чому "Динамо" пройшло далі у кваліфікації Ліги чемпіонів

Чому "Динамо" пройшло далі у кваліфікації Ліги чемпіонів
Мірча Луческу переграв тактично свого візаві тренера АЗ. Фото: ФК "Динамо" Київ

У передостанньому раунді кваліфікації Ліги чемпіонів київське "Динамо" перемогло нідерландський АЗ – 2:0 . Що потрібно знати про матч?

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу переграв Арне Слота у тренерській дуелі. Господарі звузили простір для розвитку атак. У першому таймі кияни відчували певні проблеми і терпіли. Наслідок – не надто переконливо провівши середину першого тайму, "Динамо" додало в його кінці. І створило чи не найгостріший момент до перерви.

У другому таймі кияни почали високо зустрічати суперника. Підвищили темп. До цього опонент виявився неготовим.

Буяльський став героєм зустрічі, Супряга – невдахою

Господарі зіграли на "нуль". Хоча мали величезні проблеми в обороні через травми гравців. Не сказати, що оборона діяла бездоганно – наприкінці гри відверто пощастило. Але з огляду на ситуацію – цілком непогано. Гарний євродебют для 18-річного Іллі Забарного.

З голами киянам, певною мірою, щастило. Проте це компенсується нереалізованими моментами Буяльського та, особливо, Супряги. Останній – чи не головний невдаха поєдинку. Натомість Буяльський – герой, бо "знайшов" для Родрігеша перший гол, який став ключовим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу розповів, як обіграв АЗ

У останньому кваліфікаційному раунді "Динамо" зіграє з бельгійським "Гентом". Дуель складатиметься з двох зустрічей. Першу проведуть 22/23 вересня у Бельгії, повторну у Києві – 29/30 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Динамо" пройшло далі у кваліфікації Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі