субота, 23 січня 2021 21:24

Чому "Аталанта" розбила "Мілан"

Чому "Аталанта" розбила "Мілан"
Йосип Ілічич вже 10 років грає в Італії. Фото: Gettyimages.com

У матчі 18-го туру чемпіонату Італії "Аталанта" в гостях перемогла "Мілан" -3:0. Що потрібно знати про гру?

"Мілан" зробив ставку на швидкий гол. Господарі перші 10 хвилин матчу тиснули на суперника. Високо пресингували, володіли ініціативою в сподіванні на швидкий гол. Але "Аталанта" витримала стартовий натиск та вирівняла гру.

"Аталанта" змогла виграти середину поля. "Бергамаски" справилися із пресингом суперника. Самі контролювали м'яч та позиційно атакували.

"Мілану" не вистачило лідерів. Без капітана Алессіо Романьйолі не було надійності в захисті. Вдалося уникнути провалів, але мінімальні помилки призвели до пропущених м'ячів. Без турецького півзахисника Хакана Чалханоглу "Мілану" не вистачало креативних та індивідуальних дій.

Фланги "Мілана" не працювали. "Аталанті" вдалося нівелювати активність суперника на флангах. Без цього атаки "Мілана" виглядали вкрай слабко.

Де-факто обійшлися без Малиновського

Гра завершилася після другого м'яча. Після другого пропущеного голу "Мілан" мав свій найкращий шанс забити, але Маріо Манджукич не зміг реалізувати свій момент. Після цього гості взяли під контроль гру та спокійно довели до перемоги.

Йосип Ілічич став найкращим гравцем матчу. Словенський півзахисник вів гру гостей, постійно загорював, багато рухався, зробив асист, заробив та реалізував пенальті. "Мілан" не справився із нейтралізацією лідера суперника.

Златан Ібрагімович провів слабкий матч. Шведський форвард залишився без флангових передач. Програв багато силових єдиноборств та перетримував м'яч.

"Аталанта" де-факто обійшлася без Руслана Малиновського. Півзахисник збірної України вийшов на заміну вже в доданий до матчу час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому "Інтер" переміг "Ювентус"

В іншому матчі "Інтер" в гостях не зміг перемогти "Удінезе" - 0:0. "Мілан" продовжує лідирувати, випереджаючи команду Антоніо Конте на 2 очки.

Зараз ви читаєте новину «Чому "Аталанта" розбила "Мілан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі