вівторок, 09 березня 2021 00:02

Чому "Аталанта" не змогла зупинити "Інтер"

Чому "Аталанта" не змогла зупинити "Інтер"
Мілан Шкріньяр забив єдиний гол у матчі. Фото: Gettyimages.com

У матчі 26-го туру чемпіонату Італії "Інтер" переміг "Аталанту" - 1:0. Що потрібно знати про гру?

Джан П'єро Гасперіні здивував складом. В запасі залишився лідер "бергамасків" Йосип Ілічич, основний воротар П'єрлуїджі Голліні та найкращий бомбардир Луїс Муріэль.

"Інтер" не справлявся із пресингом "Аталанти". Гості високо зустрічали гравців "Інтера", не даючи їм спокійно розігрувати м'яч навіть біля своїх воріт. У господарів було багато втрат в середині поля та на своїй половині, але підопічні Гасперіні не змогли із цього отримати дивіденди.

Господарі побудували гру 2-м номером. Команда Конте сподівалася на швидкий перехід з оборони в атаку.

"Аталанта" стримала зіркових форвардів "Інтера". Лаутаро Мартінес та Ромелу Лукаку провели слабку гру.

Господарі відмовилися від естетики. "Інтер" грав виключно на результат

Самір Ханданович врятував "Інтер". Воротар господарів відбив складний удар після кутового. Крім того, ще в 1-2 епізодах показував свою майстерність.

Одна помилка вирішила долю матчу. Захисники "Аталанти" не розібралися після подачі кутового, за що відразу були покарані. "Інтер" реалізував свій 1-й шанс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Рома" здобула перемогу перед зустріччю з "Шахтарем"

Гра була без українського сліду. Руслан Малиновський відіграв 1-ші 45 хвилин, після чого був замінений на Ілічича, а Віктор Коваленко просидів весь матчі на лаві запасних.

Раціональна перемога "Інтера". Господарі відмовилися від естетики. "Інтер" грав виключно на результат. Команда Конте завдяки досвіду, вмінню чекати, терпіти стримувала суперника весь матч та змогла використати найменшу помилку суперника в обороні.

"Інтер" продовжує лідирувати в Серії А. Команда Антоніо Конте здобула 62 очки та на 6 пунктів випереджає найближчого переслідувача "Мілан".

"Інтер" перемагає вже у 7-му матчі чемпіонату Італії. Наступну гру підопічні Конте зіграють 14 березня в гостях проти "Торіно". .

"Аталанта" із 59-ма очками займає 5-те місце. Наступну гру команда Гасперіні проведе 12 березня - вдома проти "Спеції".

Зараз ви читаєте новину «Чому "Аталанта" не змогла зупинити "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі