пʼятниця, 18 липня 2008 12:09

Цього року фани боксу побачать ще один мегафайт

Чемпіон світу в середній вазі за версіями WBC та WBO Келлі Павлік, якому так і не вдалося знайти гідного опонента для проведення захисту своїх титулів цієї осені, дав згоду на поєдинок проти колишнього абсолютного чемпіона світу в середній вазі Бернарда Хопкінса.

Про це повідомив голова промоутерської компанії Top Rank Боб Арум. Зі слів Арума, він і генеральний директор промоутерської компанії Golden Boy Promotions Річард Шефер в четвер домовилися про проведення 18 жовтня нетитульного бою між Павліком і Хопкінсом в рамках проміжної вагової категорії до 170 фунтів.

"Угода досягнута, хоча залишається узгодити ще низку деталей. Але бій точно відбудеться, - заявив Арум. - Келлі не у великому захваті від цього поєдинку, але один зі стимулів для нього полягає в тому, що він збирається зустрітися з Джо Кальзаге після його бою проти Роя Джонса, а ця зустріч у будь-якому випадку відбудеться у вазі до 168 фунтів. Бій з Хопкінсом буде для нього підготовкою до цього поєдинку".

Сам Келлі Павлік в цей час перебуває на Гаваях, де сьогодні повинне відбутися його весілля.

Останнім боєм Павліка був обов"язковий захист титулів проти претендента Гарі Локкета, якого "Привид" нокаутував в перших раундах. Хопкінс же в останньому поєдинку програв розділеним рішенням суддів Джо Кальзаге.

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Цього року фани боксу побачать ще один мегафайт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі